vrijdag 5 november 2010

Red Dead Redemption Undead Nightmare

Red Dead Redemption Undead Nightmare is een spelletje dat ongeveer in december wordt verwacht op de playstation 3 en de XBOX 360.. Het is een vervolg op een ander deel Red Dead Redemption.

Als de voormalige outlaw John Marston wakker wordt op zijn boerderij, is de wereld gruwelijk veranderd is. Hordes afschuwelijke ondoden hebben 's nachts de stadjes en dorpen van het wilde westen aangevallen. In een wanhopige poging zijngezin te redden, reist Marston door een verwoeste en chaotische wereld. Hij moet al zijn vaardigheden inzetten om te overleven.

Fifa 11

Fifa 11 is het nieuwe, verbeterde Fifa spel dat Fifa 10 opvolgt met een beter besturingssysteem en een uitgebreid transferpakket. Het spel dat in september is uitgekomen is een spel in de serie Fifa spellen die de Fifa(Fédération Internationale de Football Association) elk jaar op de markt brengt met nieuwe dingen er op en er aan. Het nieuwste van het nieuwste is dat je je eigen clubliederen kunt maken en dat elke speler op het veld zich onderscheidt in zijn kwaliteiten. Je ziet op de plaatjes ook de beeldscherpte van het spel.              

Call of Duty Black Ops

Eindelijk de game waar heel lang op gewacht hebben. Hebben jullie al veel lol gehad met Call of Duty Modern Warfare 2 dan moet je deze game absoluut spelen. Call of Duty Black Ops hij komt uit op 9 november. Hij heeft net als Bij Call of Duty Modern Warfare 2(die we ook helemaal geweldig vonden) een nacht opening . Vele hebben hem al gereseveerd bij de bart Smit kreeg je een T-shirt ,bij Inter Toys kreeg je een Head Set , je kan je ook aboneren op het Black Ops magazine. Het Leuke van deze game is dat hij ook op de wii goed te spelen is. je kunt bij deze ook de SR-71 Blackbird gebruiken.De multiplayer schijnt van de ze game zoals gewoonlijk weer helemaal perfect te zijn. We hopen u de volgende keer weer goed informatie te kunnen geven. veel suc6 verder en veel game plezier!!!