vrijdag 12 november 2010

Michael Jackson Experience

Michael Jackson Experience is een spel dat voor op de Playstatoin 3, de PSP, deWii,
de XBOX 360 en de Nintendo DS.

In het spel Michael Jackson Experience treedt je in de voetsporen van de king of pop!!! Dans net zoals Michael Jackson en geef dan iedereen het nakijken. Speel de spelletjes op wel 30 verschillende plekken die zijn geinspireerd op zijn popualaire videoclips en legendarische concerten. Nodig iedereen uit om met zijn viere te dansen op de dansvloer.

Apache: Air Assault

Apache: Air Assault


Apache: Air Assault wordt momenteel ontwikkeld door het Russische Gaijin Entertainment. In Apache: Air Assault zullen spelers als helikopterpiloot terroristische aanvallen moeten zien te voorkomen.
Er zullen in totaal zestien missies te spelen zijn die ieder uit meerdere levels zijn opgebouwd. Hierbij gaan we  langs de kust van Afrika, het berglandschap van het Midden-Oosten en de jungles van Amerika. 
het is een redelijk geweldadige game maar ja... dat hoort er ook bij !

Mario vs. Donkey Kong: Mini-Land Mayhem

De review van .... Mario vs. Donkey Kong: Mini-Land Mayhem


Mini-Land Mayhem is het nieuwste deel in de Mario vs. Donkey Kong serie voor de Nintendo DS. Deze serie combineert de gameplay van de 1ste Donkey Kong game die ooit is gemaakt en mixt deze met puzzels. Dit is zo succesvol geweest dat er dus al een 2e deel op de markt is, waarvan nu een nieuwe deel verschijnt op de Nintendo DS.

Mini-Land Mayhem is een puzzelgame. Het doel is om in elk level je speelfiguur naar een bepaald punt te brengen. De levels zijn gevuld met afgronden en meerdere etages en is debedoeling om bruggen te bouwen om zo je speelfiguur veilig naar de uitgang te leiden. Je hebt per level maar een aantal blokjes tot je beschikking en je kunt dus niet oneindig bruggen maken. Wel kun je bruggen die je gemaakt hebt ook weer afbreken en krijg je zo weer bouwstenen terug om ergens anders een brug te maken. Dit heb je vaak nodig, want hoe langer je brug is, hoe meer brug stukjes je nodig hebt. Het nadeel van de game is dat hij zo ouderwets oogt. Alleen dit maakt hem juist zo su6vol.

De game komt uit op 15 november.








Need for Speed Hot Pursuit

Need for Speed Hot Pursuit is voor op de Playstatoin 3, de XBOX 360, de Wii en de PC

Need for Speed Hot Pursuit is een nieuwe versie van Need For Speed. In deze nieuwe versie kan je ook de politie worden en de andere racers arresteren.
Er zijn nu ook weer andere werelden waardoor je met ook weer nieuwere auto's doorheen kan scheuren. Maar zorg datje je hoofd koel houd net zoals de motor.

Little Big Planet

Little Big Planet is een spel waar je de hele wereld ziet en zelf je weg moet banen door allerlei levels en games om een hoger prestatiegehalte te krijgen. De hele wereld is erin nagemaakt en erg leuke animaties in toegevoegd. Het gaat om een poppetje gemaakt van wol en watten die de wereld gaat veroveren. Little Big Planet is een heel erg apart spel door zijn aparte manier van hoe je hem moet spelen. In vele recencensies is Little Big Planet onderschat maar het spel is echt een klasse apart.
LittleBigPlanet 2

donderdag 11 november 2010

Wie zijn wij???

Wij zijn Thijmen ,Roeland & jeroen.

Mijn foto
Wie zijn wij?? Wij zijn een aantal jongens in de leeftijd van ongeveer 12 jaar.
We zitten op een helle toffe school genaamd de Lage Waard.
Wij houden heel veel van gamen en dat is hopelijk op deze blog wel te zien wij doen ons best om onze blog zo actueel mogelijk te houden .
We hopen dat u het een mooie blog vind!

Football Manager 2011

Football manager 2011 is een voetbalspel met een andere nadruk dan Fifa, Fifa legt de nadruk op het spelen van de wedstrijd, terwijl Football manager 2011 de nadruk legt op het coachen van het team en het goed zetten van de tactiek. Als je een liefhebber van het spel voetbal bent is dit spel echt een aanrader en ook zonder echte liefde voor voetbal is het een erg meeslepend spel.